ua en ru

В. о. директора шосткінського заводу "Зірка" призначено Євгена Чернова

Наказом Генерального директора ДК "Укроборонпром" Євгеній Чернов призначений тимчасово виконуючим обов'язки (в. о.) директора Шосткінського заводу "Зірка". Про це заявив заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Дмитро Пляцук, передає прес-служба ДК "Укрспецекспорт".

Пляцук повідомив, що остаточне рішення про реструктуризацію заводу "Зірка" буде прийнято після розробки та затвердження цієї програми.

"Робочій групі, до якої увійшли представники ДК "Укроборонпром", обласної і міської влади, експерти, доручено до 15 березня 2012 р. розробити концепцію програми реструктуризації, а до 10 червня затвердити її. Найбільш перспективним варіантом є створення компанії на базі шосткінських казенних заводів "Зірка" та "Імпульс", а також НДІ хімічних продуктів", - заявив Пляцук.

За словами Пляцука, таким чином зроблено перший крок до виконання доручення Президента України Віктора Януковича, який заявив про необхідність розробити програму розвитку виробництва вибухових речовин і створення малотоннажних виробництв спецхимії на базі шосткінського казенного заводу "Зірка".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гендиректор "Укроборонпрому" Дмитро Саламатін бачить головним завданням у стратегії розвитку концерну "Укроборонпром" збільшення фінансування конструкторських бюро (КБ) і науково-дослідних інститутів (НДІ), що входять до концерну, та відновлення їх науково-виробничої бази для створення і впровадження високотехнологічної продукції.