ua en ru

В.о. директора Черкаської філармонії Сисоєва буде відсторонена, - Мінкульт

В.о. директора Черкаської філармонії Ольга Сисоєва буде відсторонена. Про це на брифінгу повідомив міністр культури України Леонід Новохатько, передає Кореспондент РБК-Україна.

"Я мав розмову з Черкаським губернатором. Указ (про призначення Сисоєвої в.о. директора Черкаської філармонії) підписав голова Черкаської облради, а не губернатор Тулуб (голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб)... Я ніколи не підтримку рішення, коли музичним інститутом керує людина без професійного та життєвого досвіду ", - заявив він.

Він нагадав, що зараз вже оприлюднено конкурс на посаду директора філармонії: "губерантора Тулуб мені чітко сказав, що вона не буде підтримуватися владою на посаду директора і не буде виконувати ці обов'язки".

Нагадаємо, 23-річна Ольга Сисоєва була призначена в.о. директора Черкаської обласної філармонії. Також вона є депутатом міськради, хоча донедавна обіймала посаду Черкаського палацу молоді та головного редактора власноруч заснованої газети.

Творчий колектив філармонії висловив невдоволення, адже до цього всі директори мали десятки років стажу і музичну освіту.

У той же час Черкаські ЗМІ пов'язали кар'єрний ріст Сисоєвої з губернатором області Сергієм Тулубом.