ua en ru

HP купує компанію Fortify Software

Компанії HP і Fortify Software оголосили про досягнення остаточної угоди, згідно якої HP придбає компанію Fortify Software, мовиться в повідомленні HP. Умови операції не розголошуються.

З придбанням Fortify Software компанія HP зможе запропонувати якнайповніше рішення, яке допоможе організаціям знизити ділові ризики, спростити дотримання нормативних вимог і запобігти атакам на ПО, гарантуючи безпеку додатків впродовж всього їх життєвого циклу.

«Підприємства працюють в умовах наростання проблем безпеки і посилювання нормативних вимог. В центрі найбільш складних завдань, що потребують рішення, знаходяться додатки і сервіси, які використовуються для ведення бізнесу, - заявив виконавчий віце-президент підрозділу HP Software and Solutions Біл Вейт. - Поєднання лідуючого положення Fortify в області статичного аналізу безпеки додатків і досвіду HP по здійсненню динамічного аналізу безпеки додатків дасть організаціям краще в своєму класі рішення, яке підвищить ступінь захисту їх застосувань і сервісів».