ua en ru

Хотим по максимуму загрузить Харьков играми "Шахтера", - Палкин

Хотим по максимуму загрузить Харьков играми "Шахтера", - Палкин Фото: Сергій Палкін

У "Шахтарі" готуються до "переїзду"

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін каже, що "гірники" мають намір якомога частіше грати на харківському "Металісті". Про це він розповів каналу "Футбол".

"Ми зробили заявку в УЄФА на Харків. Ми не можемо одну зіграти в одному місці, а наступну — вже в іншому. По-перше, УЄФА не дозволить. Якщо вони дозволяють на цій стадії грати в Харкові, то ми вже будемо грати в Харкові. Матчі Ліги Європи будуть в Харкові, а по іншим іграм ми будемо дивитися", - сказав Палкін.

"На даному етапі ми заточені на Харків і хочемо по максимуму завантажити цей місто нашими іграми. Не знаю, чи вийде у цій нас, але ми будемо докладати максимум зусиль. Ми вже зрозуміли це для себе. Упевнений, що в Харкові менше десяти тисяч на наших матчах там не буде ніколи взагалі, а для нашого чемпіонату зараз вже навіть 8 тисяч глядачів — це дуже серйозний показник. В минулому році середній показник відвідуваності на наших матчах у Львові доходив до тисячі. Це найменший показник за всю історію чемпіонатів України", - додав гендиректо "Шахтаря".

Нагадаємо, перший матч у Харкові "Шахтар" зіграє в лютому в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської "Сельти".