ua en ru

Хотіла поговорити: у США озброєна жінка приїхала до поліції Капітолію

Хотіла поговорити: у США озброєна жінка приїхала до поліції Капітолію Фото: поліція Капітолію затримала озброєну жінку, яка хотіла поговорити (twitter.com/azpublicmedia)

Жінка з Мічигану (США) приїхала до поліції Капітолію і заявила, що хоче поговорити про події 6 січня минулого року. У неї в машині правоохоронці виявили три рушниці і дробовик.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу поліції Капітолію.

Відзначається, що 58-річна мешканка Мічигану приїхала в штаб-квартиру поліції Капітолію 12 січня. Вона припаркувала свій автомобіль у забороненій зоні. Жінка заявила, що у неї є інформація про події 6 січня 2021 року.

Під час бесіди один з правоохоронців помітив у машині у жінки чохол для зброї та приклад довгоствольної рушниці. Вона підтвердила, що у неї в автомобілі є вогнепальна зброя. При обшуку поліцейські виявили боєприпаси, три рушниці і заряджений дробовик Mossberg.

"Поки немає доказів, що 58-річна жінка приїхала, щоб щось зробити, крім розмови. Його деталей ми привести не можемо, тому що вони стали частиною розслідування", - йдеться в повідомленні.

Жінку звинуватили у незаконному зберіганні та перевезенні зброї та незареєстрованих боєприпасів.