ua en ru

Хотів би пограти в чемпіонаті Англії, - Фред

Хотів би пограти в чемпіонаті Англії, - Фред Фото: Фред (shakhtar.com)

Бразильський гравець "Шахтаря" поділився планами на майбутнє

Півзахисник донецького "Шахтаря" Фред розповів про своє становище в команді та поділився планами на майбутнє. Про він розповів сайту football.ua.

"Я дуже зрадів, коли під час моєї дискваліфікації "Шахтар" запропонував мені продовжити контракт. Тоді я навіть не роздумував і відразу підписав відповідні папери. Дуже вдячний клубу і задоволений своїм нинішнім становищем. Зі свого боку, я буду віддавати команді всі свої сили", - сказав футболіст.

Раніше видання Mirror повідомляло, що півзахисник донецького "Шахтаря" Фред потрапив в сферу інтересів "Манчестер Юнайтед".

"Зараз я продовжую виконувати свою роботу і на даний момент дуже щасливий в "Шахтарі". А що станеться завтра, мені невідомо. Хотів би спробувати свої сили в АПЛ. Для мене, як і практично для всіх, це найсильніший і найцікавіший чемпіонат. Це той турнір, в якому прагне опинитися абсолютно будь-який футболіст", - підкреслив Фред.

Фред попався на допінгу в 2015 році, здавши аналіз під час виступів за збірну Бразилії на Кубку Америки. Повторна допінг-проба футболіста також підтвердила наявність в крові забороненого гідрохлоротіазиду.

Бразилець відбував дискваліфікацію з грудня 2015 до 27 червня 2016 року, яке поширювалося на всі турніри. У березні 2017 року Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) домоглося продовження терміну дискваліфікації до липня 2017 року, а гравець відправився на батьківщину, оскількизнаходиться в клубі йому було не можна.

Нагадаємо, також капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна провалив один з допінг-тестів. Йому загрожує від одного до двох років дискваліфікації.