ua en ru

"Хостмайстер" зарезервував домени через можливе перейменування Дніпропетровська та Кіровограда

"Хостмайстер" зарезервував домени через можливе перейменування Дніпропетровська та Кіровограда Фото: регіональні домени використовуються для офіційних і неформальних сайтів міських громад

Имена зарезервированы по заявке администраторов доменов Днепропетровской и Кировоградской областей

"Хостмайстер" зарезервував нові доменні імена у зв'язку з можливим перейменуванням обласних центрів Дніпропетровськ та Кіровоград. Про це йдеться на сайті "Хостмайстера".

Зокрема зарезервовані такі доменні імена як sicheslav.ua, secheslav.ua, yelysavethrad.ua, elisavetgrad.ua, zlatopil.ua, inhulsk.ua, kropyvnytskyi.ua.

Згідно з повідомленням, зазначені імена внесені в резерв по заявці адміністраторів публічних доменів Дніпропетровської та Кіровоградської областей, з урахуванням думки регіональної інтернет-громадськості.

У "Хостмайстрі" зазначили, що не виключають можливості резервування інших доменних імен, якщо в ході обговорення будуть запропоновані інші варіанти назви обласних центрів.

Регіональні доменні імена часто використовуються для офіційних і неформальних сайтів міських громад, місцевого самоврядування, вони затребувані регіональним бізнесом, громадськими організаціями та освітніми установами.

Нагадаємо, в Україні перейменують 22 міста і 44 селища, - УІНП.