ua en ru

Хорватія підтримає Україну у всіх ключових міжнародних організаціях

Хорватія підтримає Україну у всіх ключових міжнародних організаціях Фото: Колинда Грабар-Китарович (wikipedia.org)

Президент Хорватії пообіцяла Україні підтримку в НАТО, ЄС, ОБСЄ і ООН

Президент Хорватії Колинда Грабар-Китарович заявила, що її країна підтримає Україну в ряді ключових міжнародних організацій. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у Facebook за результатами зустрічі з главою Хорватії.

"Президент підкреслила повагу Хорватії до суверенітету і територіальної цілісності України та запевнила у підтримці на рівні Ради Європи, Європейського Союзу, ОБСЄ, ООН, НАТО", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прем'єра, Грабар-Китарович також висловила надію, що економічні зв'язки двох країн будуть зміцнюватися. Так, у минулому році обсяг взаємної торгівлі зріс на 70%.

Головними темами розмови під час зустрічі українського прем'єра і хорватського президента стали проведення внутрішніх реформ і боротьба з корупцією, євроінтеграційний шлях України і протидія російської агресії.

У рамках візиту до Хорватії зустрівся з Президентом Kolinda Grabar-Kitarović. Головними темами розмови стали проведення ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що діапазон напрямків для співпраці між Україною і Хорватією буде включати в себе такі сфери як агросектор, металургії, фармацевтики, машинобудування, енергетику, туризм і будівництво.