ua en ru

Хорватія - Іспанія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Хорватія - Іспанія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Хорватія - Іспанія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Хорватія - Іспанія. Онлайн-трансляція матчу Хорватія - Іспанія почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол". Дві яскраві команди зійдуться між собою в матчі третього туру, щоб з'ясувати переможця групи.

21 червня, 22:00
Бордо, "Матмут-Атлантик"
Хорватія - Іспанія 2:1
Голи: Калинич, 45, Перишич, 88 - Мората, 7

Іспанці можуть стати першою командою, яка виграє всі три матчі групи на Євро. Але збірна Хорватії не настільки слабка, щоб дати супернику легко досягти побуды. Хоча, враховуючи зручність нічиї для обох команд, не варто очікувати сміливих атак.

У цьому матчі між собою зійдуться напевно два сильнейщих центру поля. З боку хорватів будуть створювати і креативити реаліст Модріч і каталонець Ракітіч. З боку Іспанії - барселонец Іньєста і лондонець Фабрегас. По іменах, це просто чудове протистояння. І на подив, у хорватів центр поля краще.

В цілому, нас може ждять цілком відкритий і легкий матч. Обидві команди вміють і люблять атакувати. І невеликим фаворитом за вислугою років, все таки, варто вважати іспанців. Але і Хорватія може подарувати своїй нації перемогу на чемпіоном Європи.

Хорватія - Іспанія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Давід Сілва

Полузащитнк збірної Іспанії Давід Сілва:

"Цілком нормально, що нас зараз вважають фаворитами турніру. Ми виграли два попередніх чемпіонату Європи і успішно стартували на цьому турнірі. Але нам потрібно зберігати спокій і йти в тому ж темпі. Іспанія виграла два матчі і тепер чекає важкого протистояння з Хорватією. Нам потрібна перемога або нічия для збереження лідерства в групі. Потрібно дотримуватися заданої планки, і якщо наш рівень залишиться таким же високим, ми зможемо виграти турнір".