ua en ru

Хомутиннік і Кернес відкрили ряд соціальних об'єктів у Харкові

Хомутиннік і Кернес відкрили ряд соціальних об'єктів у Харкові Фото: відкриття соціальних об'єктів у Харкові (vidrodzhennya.org.ua)

За словами Хомутинніка, завдяки таким крокам місто стає кращим

Народний депутат "Партія "Відродження" Віталій Хомутиннік разом з мером Харкова Геннадієм Кернесом і харків'янами сьогодні, 15 вересня, відкрили ряд соціальних об'єктів у місті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби політсили.

Наголошується, що це новий спортивний комплекс в школі з футбольним полем, баскетбольним та волейбольним майданчиками, також три відремонтовані групи в дитячому садку, де будуть виховуватися 85 дітей, і двір після комплексного благоустрою в Слобідському районі.

"Завдяки таким крокам наше місто стає кращим. Відкриття дитячого садка допоможе зняти соціальну напругу в районі, адже довколишні садки переповнені. Молодь зверне увагу на спортивні комплекси, а старшим людям буде комфортніше проводити час у рідному дворі з новими клумбами, тротуарами і повноцінним освітленням", – сказав Хомутинник.

alt

Він також нагадав, що мер міста Геннадій Кернес і його команда працюють у цьому напрямку постійно, а народні депутати, які представляють Харків в парламенті, підтримують всі ініціативи міської влади. Так, згідно з даними прес-служби, завдяки депутатам "Відродження", вдалося домогтися виділення додаткових коштів з державного бюджету для фінансування будівництва та ремонту соціальних проектів у Харкові.

Кернес у свою чергу підкреслив, що програми з благоустрою соціальної інфраструктури міста працюватимуть і далі.

"Так, у Харкові сьогодні працює програма по відродженню шкільних стадіонів. Вона дає свої результати: ми вже реконструювали понад 50 стадіонів, в цьому році – 15, а в наступному році плануємо не менше. Це доставляє багато радості харків'янам, які хочуть, щоб їхні діти займалися спортом. Я впевнений в тому, що такі програми потрібні не тільки в Харкові, але й в інших регіонах України", – сказав Кернес.