ua en ru

Холодницький заявив, що ставитиме питання про своє відсторонення на час процесуальних дій

Холодницький заявив, що ставитиме питання про своє відсторонення на час процесуальних дій Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Холодницький зазначив, що за посаду керівника САП почнеться війна

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що буже ставити питання про відсторонення від посади на час на час процесуальних дій. Про це він заявив сьогодні, 3 квітня 2018 року, у ході брифінгу, передає кореспондент РБК-України.

Холодницький зазначив, що за посаду керівника САП почнеться війна.

"Я буду ставити питання про відсторонення себе від посади на час процесуальних дій. Там може бути компиляція всіх розмов і всіх дій. Я хочу почути всі записи. Розказують, що я тиснув на прокурорів, щоб вони проходили допит. Заява в мене підписана з 2 грудня 2015 року і лежить в сейфі. Почнеться війна за цю посаду. Якщо піду з посади, то треба буде процесуально призначити іншого керівника",- додав Холодницький.

Так, сьогодні Холодницький прийшов на допит до Генпрокуратури, де, зокрема, здаватиме зразки голосу.

"Формально я прибув для того, щоб здати зразки голосу, у мене є питанння до об'єктивності розслідування. У мене є питання до об'єктивності цього провадження. Я хочу зрозуміти об'єктивну сторону. Я нагадую, що у всіх провадженнях я є процесуальним керівником. Я продовжую виконувати обовязки, ставлю підписи, виконую всі обов'язки, жодних повідомлень про відкриття проваджень я особисто не знаю", - сказав Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Холодницький прибув на допит до Генпрокуратури.