ua en ru

Гоффенхайм - Шахтар: онлайн трансляція (рахунок 2:3)

Гоффенхайм - Шахтар: онлайн трансляція (рахунок 2:3) Фото: "Гоффенхайм" - "Шахтар" (twitter.com/FCShakhtar)

РБК-Україна проведе трансляцію гри 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів

Гоффенхайм - Шахтар. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 22:00, а дивитися гру можна на каналі "Футбол 1". Донецький "Шахтар" зіграє з "Хоффенхаймом" в рамках 5 туру групового турніру Ліги чемпіонів. У попередньому турі "гірники" пропустили шість м'ячів від "Манчестер Сіті". На думку букмекерів, перевага в цьому матчі на боці німців.

27 листопада 22:00
Зінсгайм, "Райн-Некари-Арена"

Матч завершено 2:3

90+7 хв. Фінальний свисток.

90+2 хв. "Шахтар" вириває найважливішу перемогу!!! Тайсон класним ударом кладе м'яч у кут.

89 хв. Фогт довго не вводив м'яч у гру і побачив перед собою картку за затримку часу.

82 хв. Ісмаїлі з гострого кута закручує м'яч у дальню "дев'ятку", але Бауманн якимось дивом встигає виставити руку і відбиває м'яч в сторону. Ще один момент біля воріт німецької команди.

79 хв. Нелсон, який вийшов на заміну, з лівого флангу прострілює уздовж воріт. М'яч заметушився по штрафному і прилетів до Шульцу, якому ніхто не заважав нанести прицільний удар, але він не влучив по воротах.

77 хв. Заміни! У "Шахтаря" пішов з поля Степаненко, вийшов Алан Патрік. У "Хоффенхайма" Рейсс Нелсон замінив Цубера.

60 хв. Солоі з інтервалом у дві хвилини отримав дві жовті картки і залишає поле.

52 хв. Кадержабек наздоганяє м'яч біля лицьової лінії і в дотик прострілює на Бельфоділь, який відправляє м'яч в сітку, але арбітр не зараховує гол через офсайд.

46 хв. Арбітр дав свисток про початок другого тайму!

45+1 хв. Завершився перший тайм.

40 хв. Цубер зрівнює рахунок в матчі!!!

39 хв. Гравці "Хоффенхайма" пішли в прорив, але піднятий прапорець лайнсмена зупиняє чергову атаку німців.

28 хв. Розігрують м'яч гірники. Майкон робить навісну передачу на дальню штангу. Кривцов б'є головою. М'яч летить в сантиметрах від штанги.

27 хв. Пауза в матчі. Мораес виявляється на газоні і просить медичної допомоги.

17 хв. "Хоффенхайм" відіграє один м'яч. Крамаріч після пасу Бельфоділа вискакує один на один і перекидає м'яч через П'ятова. Дуже результативний матч в Зінхайме - три голи за три хвилини.

15 хв. Тайсон приносить "Шахтарю" другий гол у цьому матчі!

14 хв. ГОООООЛ! "Гірники" забиває швидкий гол! Ісмаїлі б'є зовнішньою стороною стопи - М'яч потрапляє в ногу захисника і влітає в дальній кут воріт німецької команди.

7 хв. Шульц виграє підбір у штрафний "Шахтаря" після подачі з кутового і з льоту стріляє з 20-22 метрів. М'яч летить над поперечиною.

5 хв. Ісмаїлі тягне м'яч на чужу половину поля, але віддати точний пас на хід Коваленко у нього не виходить.

2 хв. Активніше розпочали зустріч німці і навіть заробили кутовий, але до небезпечного моменту біля воріт Пятова справа не дійшла.

1 хв. Матч стартував! "Шахтар" почав гру з трьома центральними захисниками.

- Стартові склади:

"Хоффенхайм": Бауманн, Кадержабек, Бічакчіч, Нордтвейт, Демірбай, Шульц, Цубер, Бельфодиль, Фогт (К), Крамарич, Салаі

"Шахтар": Пятов, Кривцов, Хочолава, Степаненко, Тайсон (К), Жуніор Мораес, Матвієнко, Майкон, Ісмаїлі, Коваленко, Данченко


"Шахтар" і "Хоффенхайм" поки не здобули жодної перемоги в групі F, але обидві команди ще зберігають шанси на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів.

У майбутньому поєдинку підопічним Паулу Фонсека необхідно перемагати, щоб зберегти шанси на вихід в плей-офф. Паралельно у Франції відбудеться зустріч "Ліон" - "Манчестер Сіті", і її результат також дуже важливий в боротьбі за розподіл місць.

Якщо "Хоффенхайм" переможе, то збереже шанси на 1/8 фіналу незалежно від результату іншого поєдинку групи. "Шахтар" не зможе вийти в плей-офф, якщо виграє "Ліон", або якщо обидва матчі групи завершаться внічию. У разі поразки "гірники" вже не піднімуться з останнього місця в групі F.

Суперники зустрічалися в стартовому турі, справа закінчилася нічиєю - 2:2. "Шахтар" після цього зумів заробити лише очко, а тому займає останнє місце в групі. В активі "Хоффенхайма" три бали. Лідирує з дев'ятьма очками "Манчестер Сіті", другим з шістьма очками йде "Ліон".