ua en ru

"Шахтар" пропустив шість м'ячів від "Манчестер Сіті" в матчі Ліги чемпіонів

"Шахтар" пропустив шість м'ячів від "Манчестер Сіті" в матчі Ліги чемпіонів Фото: "Манчестер Сіті" - "Шахтар" (twitter.com/FCShakhtar)

Проте донецька команда зберігає шанси на вихід у плей-офф

"Манчестр Сіті" на домашньому стадіоні обіграв донецький "Шахтар" з розгромним рахунком 6:0 в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Три голи на свій рахунок записав бразильський форвард "містян" Габріел Жезус, а ще по разу відзначилися Давид Сільва, Рахім Стерлінг і Ріяд Марез.

Варто зазначити, що це найбільша поразка гірників при нинішньому головному тренерові Паулу Фонсека. До цього матчу найбільшою була від "Наполі" (0:3) в минулому розіграші групового етапу Ліги чемпіонів.

У паралельному матчі групи "Хоффенхайм" в меншості з рахунку 0:2 пішов у Ліоні від поразки - 2:2, не дозволивши таким чином "Сіті" вже сьогодні гарантувати собі вихід у плей-офф. Тепер "Шахтар" повинен перемагати в останніх двох поєдинках, якщо хоче продовжити свою історію в ЛЧ.

Після чотирьох турів "Манчестер Сіті" лідирує в таблиці групи з 9 очками в активі, "Ліон" з 6 очками йде другим, "Хоффенхайм" (3 очки) розташувався на третьому місці, а "Шахтар" (2) замикає таблицю квартету.