ua en ru

Сутички під Радою: у МВС повідомили про збільшення числа постраждалих

Сутички під Радою: у МВС повідомили про збільшення числа постраждалих Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок сутичок під Радою постраждали 3 активістів та один поліцейський

Спікер Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко заявив, що внаслідок сутичок під будівлею Верховної Ради України постраждали 3 активістів та один поліцейський, передає кореспондент РБК-Україна.

"За попередньою інформацією постражлали троє мітингарів та один поліцейський. Але це є попередня інформація", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень біля будівлі Верховної Ради, які відбулися сьогодні, 17 жовтня 2017 року, постраждав один правоохоронець і активіст. Так, в результаті зіткнень під Верховною Радою, одного правоохоронця і цивільного завантажили в карету "швидкої допомоги". У правоохоронця на обличчі була кров.

Відзначимо, в Києві на вулиці Грушевського під будівлею Верховної Ради України почалися сутички між мітингувальниками і силовиками. Зокрема, активісти проривають поліцейські загородження з боку Європейської площі. Крім того, спостерігаються дрібні бійки учасників протесту і силовиків і на перетині вулиць Грушевського і Шовковичної. Активісти кидають в правоохоронців сміття, а також поливають їх водою і кричать "Ганьба".