ua en ru

В ході сьогоднішнього робочого візиту в Запоріжжя Порошенко представить нового губернатора області

В ході сьогоднішнього робочого візиту в Запоріжжя Порошенко представить нового губернатора області Фото: Петро Порошенко

Очікується, що главою області буде призначений нинішній в. о. губернатора Костянтин Бриль

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 22 квітня 2016 року, відвідає з робочим візитом Запорізьку область. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Запорізької обласної державної адміністрації.

Як повідомляється в ефірі "112 Україна", під час візиту Порошенко, зокрема, представить нового губернатора Запорізької області. Крім того, згідно з повідомленням, Порошенко повинен зустрітися з активом регіону та відвідати конструкторське бюро "Прогрес".


"Головна причина приїзду президента - представлення нового губернатора. Очікується, що нинішній в. о. губернатора Костянтин Бриль буде тим, кого буде представляти на посаду президент. Крім президента, очікують і декількох депутатів пропрезидентської політичної сили", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, з грудня 2015 у зв'язку з тим, що голова Запорізької ОДА Григорій Самардак (його обрали головою Запорізької облради) подав у відставку, його обов'язки виконує перший заступник губернатора Костянтин Бриль.

Нагадаємо, вчора Порошенко перебував з робочим візитом в Румунії.