ua en ru

У ході протестів у Венесуелі постраждали понад 230 людей, один загинув

У ході протестів у Венесуелі постраждали понад 230 людей, один загинув Фото: акції протесту в Венесуелі

У Каракасі 161 чоловік поранений

В ході антиурядових протестів у Венесуелі постраждали понад 230 людей, один загинув. Про це повідомляє El Universal з посиланням на главу муніципалітету Чака Рамона Мучачо.

Так, у столиці Венесуели Каракасі в лікарні звернувся 161 людина. Пацієнти постраждали від сльозогінного газу або ударів тупих предметів. Кульових поранень не було. Крім того, повідомляється про юнака, який потрапив під колеса танка Боливаринанской національної гвардії. Йому надали медичну допомогу, на даний момент загрози його життю немає.

Також мер муніципалітету Барута, Херардо Блайд, у своєму Twitter повідомляє про загибель хлопця, який був вражений сльозогінним газом. За словами Блайда, в медустанови Барута звернулися 70 чоловік.

"В Баруте від удушення сльозогінним газом і травм постраждали 70 людей. Також повідомляють про смерть Армандо Канизалеса, 17 років, який був поранений на мосту між Лас-Мерседес і шосе Фахардо. Він отримав смертельне поранення в шию під час того, як надавав допомогу", - написав Блайд.

Нагадаємо, сьогодні у Венесуелі тисячі прихильників опозиції вийшли на вулиці на знак протесту проти внесення змін до конституції, запропонованих президентом країни Ніколасом Мадуро.