ua en ru

В ході обшуків на спиртзаводах вилучено продукції на суму понад 540 млн гривень, - ДФС

В ході обшуків на спиртзаводах вилучено продукції на суму понад 540 млн гривень, - ДФС Фото: ДФС (twitter.com/SFSofUkraine)

Вчора в ході обшуків було вилучено продукції вартістю понад 360 мільйонів гривень

В ході обшуків на спиртзаводах вилучено продукції на суму понад 540 млн гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

Так, Білан повідомив подробиці спецоперації, що проводиться в рамках розслідування ряду кримінальних проваджень, відкритих за кількома статтями, зокрема й щодо колишніх керівників ДП "Укрспирт".

"За підсумками вчорашніх обшуків на спиртзаводах, що не входять до складу ДП "Укрспирт", про які я писав раніше, можу повідомити, що співробітники податкової міліції добилися найбільш значних результатів в рамках спецоперації з протидії тіньовому ринку спирту і алкоголю... З урахуванням вчорашніх обшуків, в рамках даної спецоперації з незаконного обігу вже вилучено спиртовмісних рідин на суму понад 540 мільйонів гривень. І цю роботу ми обов'язково продовжимо", - написав він.

Білан повідомив, що в ході обшуків на шести заводах, розташованих на території Вінницької, Сумської, Тернопільської та Харківської областей, було виявлено та вилучено 1416 тонн спиртовмісної продукції вартістю понад 360 мільйонів гривень.

Він також додав, що в рамках першого етапу масштабної спецоперації було проведено обшуки на 41 спиртзаводі та вилучено близько 980 тонн спиртовмісної рідини вартістю близько 180 мільйонів гривень.

За підсумками вчорашніх обшуків на спиртзаводах, що не входять до складу ДП «Укрспирт», про які я писав раніше, можу пов...

Опубліковано Сергієм Біланом 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посадовці "Укрспирту" завдали державі 4 млн гривень збитків.