ua en ru

Хочу допомогти "Альбасете" вийти в плей-офф, - Зозуля

Хочу допомогти "Альбасете" вийти в плей-офф, - Зозуля Фото: Роман Зозуля (albacetebalompie.es)

Футболіст зазначив, що головне - це успіх команди

Український нападник іспанського "Альбасете" Роман Зозуля поділився враженнями від виступів за клуб іспанської Сегунди. Про це він розповів в інтерв'ю прес-служби клубу.

"Я дуже щасливий. Спасибі уболівальникам за підтримку. Найголовніше, що команда продовжує набирати очки. Як я вже говорив, що мої голи не найголовніше. Важливіше - це успіх команди. Я не тримаю в голові голи. Саме головне - дійти до плей-офф, і якщо у мене буде тільки чотири голи, я буду щасливий, тому що ми виконали завдання. У нас сильна команда. Ми сім'я, яка прагне досягти зони плей-офф. Я щасливий в "Альбасете", - сказав Зозуля.

Футболіст також розповів про плани на майбутнє.

"Щасливий, що і моя сім'я поряд. Я в Іспанії вже рік, трохи розумію мову. Я не можу багато говорити, але все розумію. Мені подобається місто. Що стосується майбутнього, я поки про це не думав. Я людина, яка не заглядає в майбутнє, а живе сьогоденням. Пізніше ми сядемо і поговоримо. Найголовніше - досягти максимально високого рівня", - зазначив Зозуля.

Після 15 турів "Альбасете" займає в Сегунді 17 місце, відстаючи на сім очок від зони плей-офф.

Нагадаємо, український нападник "Альбасете" Роман Зозуля не включений в заявку на матч першості Іспанії в Сегунді проти "Райо Вальєкано".