ua en ru

У Хмельницькій області затримали на хабарі двох патрульних

У Хмельницькій області затримали на хабарі двох патрульних Фото: вилучені кошти (ssu.gov.ua)

Поліцейські вимагали від місцевого жителя 16 тис. гривень

У Хмельницькій області співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарі у 16 тис. гривень двох інспекторів Управління патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У СБУ зазначають, що поліцейські вимагали від місцевого жителя 16 тис. гривень. За вказану суму зловмисники обіцяли не притягувати його до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

"Правоохоронці затримали інспекторів на одній з вулиць Кам’янець-Подільського після одержання всієї суми неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Черкаській області викрили на хабарі у 30 тис. гривень суддю. За вказану суму він обіцяв вплинути на рішення щодо непритягнення його до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Також на хабарі у майже 33 тис. доларів затримали голову РДА у Хмельницькій області.

Додамо, що Київська прокуратура №7 повідомила 21 серпня, що завершила досудове розслідування щодо заступника керівника виробничого підрозділу вокзалу "Харків-Пасажирський" ПАТ "Укрзалізниця", викритого на хабарі у 350 тис. гривень. Відповідний обвинувальний акт направлено до суду.