ua en ru

У Хмельницькій області зіткнулося два потяги, є постраждалі

У Хмельницькій області зіткнулося два потяги, є постраждалі Фото: наслідки аварії на залізниці

Під час маневрування зіткнулися пасажирський та вантажний потяги

У Хмельницькій області 27 травня о 06:40 стало відомо про те, що в межах залізничної станції Нігин "Південо-Західної залізниці" зіткнулися два рухомі склади потягів. Унаслідок інциденту постраждало щонайменше шестеро людей, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як з’ясували рятувальники, під час маневрування зіштовхнулися пасажирський потяг №139 сполученням Київ - Кам’янець-Подільський у складі 15 вагонів та вантажний потяг із 17 вагонами щебеню.

"Унаслідок зіткнення перекинулись локомотив та 2 вантажні вагони зі щебенем, зійшли з рейок локомотив та пасажирський вагон. У пасажирському поїзді перебувала 541 людина, в результаті аварії постраждало 6 осіб, із них 4 дітей (отримали легкі тілесні ушкодження, забої та подряпини)", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що постраждалі були евакуйовані з пошкодженого вагону та передані лікарям швидкої для надання невідкладної допомоги.

Крім того, за даними ДСНС, було організовано евакуацію решти пасажирів до колони автобусів для подальшого доправлення їх за місцем призначення: станом на 8:30 евакуація пасажирів була завершена.

altaltaltalt
Фото: зіткнення поїздів у Хмельницькій області

На місці подій працювала мобільна оперативна група, 11 рятувальників на 3 одиницях спецтехніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за перший квартал 2017 року в Україні на залізничних коліях загинуло 6 осіб.