ua en ru

У Хмельницькій області внаслідок ДТП загинуло дві людини

У Хмельницькій області внаслідок ДТП загинуло дві людини Фото: наслідки ДТП у Хмельницькій області (прес-центр ДСНС)

Рятувальникам довелося деблокувати загиблих громадян із легковика

У Хмельницькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі легкового автомобіля та вантажівки загинуло дві людини. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що ДТП сталася 23 вересня о 21:39 на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу села Міцівці Дунаєвецького району Хмельницької області.

"Унаслідок аварії водій легковика та його пасажир отримали травми, не сумісні з життям, та загинули на місці події, водій вантажного автомобіля не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, за викликом негайно було направлено відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС в області, а вже на місці події рятувальниками було проведено відключення від електромережі акумуляторів і деблокування загиблих громадян із легковика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки і легкового автомобіля, внаслідок чого загинуло двоє людей.