ua en ru

У Херсонській області внаслідок ДТП загинуло 2 людини

У Херсонській області внаслідок ДТП загинуло 2 людини Фото: наслідки ДТП у Херсонській області (прес-служба НПУ)

Також госпіталізовано 13-річну дівчинку

У Херсонській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки і легкового автомобіля, внаслідок чого загинуло двоє людей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області у Facebook.

Зазначено, що на перетині автодоріг Херсон - Джанкой та Одеса - Мелітополь водій вантажного автомобіля Renault не поступився дорогою ВАЗ-2109, внаслідок чого сталося зіткнення транспортних засобів. Подружжя, яке їхало в легковику, загинуло на місці, їхню 13-річну дочку госпіталізовано.

"Поліцейські встановили, що 41-річний житель Дніпра, керуючи вантажним автомобілем Renault, не виконав вимог дорожнього знаку "Дати дорогу", в результаті чого скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109, який рухався головною дорогою. Унаслідок ДТП водій автомобіля ВАЗ та його дружина загинули на місці події. Їхню 13-річну дочку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Олешківської районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

На Херсонщині поліція встановлює обставини ДТП зі смертельним наслідком (ФОТО) В Олешківському районі в дорожньо-транспо...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 23 вересня 2017 р.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 вересня 2017 року поблизу міста Володимир-Волинський відбулося ДТП за участю 4 автомобілів, унаслідок чого двоє осіб отримали травми.