ua en ru

У Хмельницькій області відкрився новий сервісний центр МВС

У Хмельницькій області відкрився новий сервісний центр МВС Фото: сервісний центр МВС (mvs.gov.ua)

За день цей сервісний центр може надавати до 100 послуг

У Кам'янці-Подільському Хмельницької області відкрився новий сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Нові сервісні центри МВС продовжують оновлюватися по всій країні: сьогодні офіційно відкрив двері для клієнтів сервісний центр МВС у Кам’янці-Подільському. Для Хмельницької області - це вже третій сервісний центр МВС нового формату, обладнаний усіма нововведеннями: перші два працюють у м. Хмельницькому та м. Старокостянтинові", - зазначається у повідомленні.

Вказано, що за день цей сервісний центр може надавати до 100 послуг.

“За день цей сервісний центр МВС сучасного формату може надавати до 100 послуг. Окрім того, тут функціонує екзаменаційний клас для складання іспитів на посвідчення водія. Важливо, що відтепер кожен майбутній водій може скористатися відкритою інформацією на сайті Головного сервісного центру МВС для підготовки до іспиту - безкоштовно завантажити тестові питання з варіантами відповідей або потренуватися у вільному доступі для складання тесту", - сказано у повідомленні.

Центр обладнаний такими технологічним устаткуванням як електронна черга, інформаційний бокс, планшет якості обслуговування, за допомогою якого громадяни можуть залишити відгук про роботу адміністраторів.

Нагадаємо, раніше Міністерство внутрішніх справ (МВС) відкрило оновлені сервісні центри в трьох населених пунктах Дніпропетровської області - Дніпрі, Кривому Розі та смт Курилівка.