ua en ru

У Хмельницькій області 30 осіб намагалися захопити аграрну компанію

У Хмельницькій області 30 осіб намагалися захопити аграрну компанію Фото: місце затримання (facebook.com/sergii.knyazev)

Їх затримала поліція

У Хмельницькій області затримали 30 осіб, які намагалися захопити аграрну компанію. Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв на своїй сторінці в Facebook, повідомляє РБК-Україна.

"Рейдери не відпочивають. Прямо зараз у Хмельницькій області поліцейські затримали 30 чоловіків, які намагалися захопити аграрну компанію", - написав він.

Рейдери не відпочивають. Прямо зараз на Хмельниччині поліцейські затримали 30 чоловіків, які намагалися захопити...

Опубліковано Сергієм Князєвим Понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося,що на вокзалі німецького міста Кельн захопили заручників. Відзначається, що поліцейські оточили район вокзалу і по гучномовцю просили людей покинути територію. За даними видання Kölnische rundschau, інцидент стався в аптеці, розташованій в будівлі вокзалу. Є відомості про те, що одна людина отримала поранення.

Пізніше РБК-Україна повідомляло, що поліції Кельна вдалося затримати чоловіка, який захопив заручницю на головному вокзалі міста.

При цьому в поліції Кельна спростували повідомлення ЗМІ про постріли в районі вокзалу. За попередніми даними, зловмисник був важко поранений. Незначні пошкодження отримала і заручниця, їй надали допомогу.