ua en ru

У Хмельницькому сталася бійка біля клубу, поранено поліцейських

У Хмельницькому сталася бійка біля клубу, поранено поліцейських Фото: протест проти Потапа і Насті у Хмельницькому

Активісти "зірвали" концерт українського дуету Потап і Настя Каменських

У Хмельницькому близько сотні активістів влаштували сутичку біля одного з нічних клубів, що призвела до поранення двох поліцейських. Таким чином вони висловлювали свій протест проти проведення у закладі концерту одного з популярних українських дуетів, повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

Йдеться про відомий український дует Потап і Настя Каменських. Зазначено, що сам концерт незадовго до початку скасували, але активісти зібралися біля центрального входу начебто для проведення мирної акції протесту, яка дуже швидко набула агресивної форми.

У Хмельницькому сталася бійка біля клубу, поранено поліцейськихУ Хмельницькому сталася бійка біля клубу, поранено поліцейськихУ Хмельницькому сталася бійка біля клубу, поранено поліцейських

Фото: акція протесту проти виступу Потапа і Насті у Хмельницькому

"Із криками "Ганьба" молоді люди облили вхідні двері червоною фарбою, закидали їх яйцями та взялися кидати у бік приміщення петарди і димові шашки. Працівники поліції, які здійснювали охорону публічної безпеки і порядку, закликали протестувальників до порядку, але ті почали чинити опір. Після сутички двоє патрульних поліцейських були змушені звернутися за допомогою до медиків", - доповіли у відомстві.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 статті 296 КК (хуліганство). Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час зйомок проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" в Хмельницькому Ольгу Фреймут вдарив директор місцевого м'ясокомбінату.