ua en ru

У Хмельницькому на пожежі житлового будинку постраждало 3 людей

У Хмельницькому на пожежі житлового будинку постраждало 3 людей Фото: гасіння пожежі (volyn.dsns.gov.ua)

Постраждалих одразу передали медикам "швидкої"

У Хмельницькому в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку сталася пожежа, внаслідок якої постраждало троє людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема зазначено, що 29 грудня о 20:34 стало відомо про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Інститутська. На місце події було направлено рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький.

"По прибуттю на місце виклику було встановлено, що пожежа виникла у житловій кімнаті квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі було врятовано трьох людей, які на момент пожежі перебували у помешканні. Постраждалих одразу передали медикам "швидкої" для надання першої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, пожежу площею 5 кв. м локалізовано о 20:40, ліквідовано о 20:42.

Як доповіли в ДСНС, усього до гасіння пожежі залучалося 7 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки, причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку, в результаті події загинуло 2 людини.