ua en ru

У Хмельницькому горів речовий ринок

У Хмельницькому горів речовий ринок Фото: пожежа в Хмельницькому (dsns.gov.ua)

В результаті пожежі у Хмельницькому загиблих і постраждалих немає

У Хмельницькому сьогодні, 25 серпня, горів речовий ринок "Дарсон". Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Повідомляється, що вранці до ДСНС надійшло повідомлення про те, що в Хмельницькому на речовому ринку "Дарсон" по вул. Львівське шосе загорілися торгові кіоски. На місце події направили чотири підрозділи рятувальників.

"По прибуттю до місця пожежі встановили, що горять два торговельні кіоски. Пожежу було локалізовано о 07:25, ліквідовано о 07:30. Загальна площа пожежі склала 80 квадратних метрів. В результаті пожежі вигоріли 2 та пошкоджено ще 4 торгові кіоски, постраждалих та загиблих немає. Ймовірна причина пожежі та збитки встановлюються", - йдеться в повідомленні.

У Хмельницькому горів речовий ринок
У Хмельницькому горів речовий ринок

Фото: пожежа в Хмельницькому (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Мукачеві зайнялося складське будівля Нової Пошти. Площа пожежі склала близько 1000 квадратних метрів.

Компанія зазначила, що компенсує ціну всіх знищених посилок через пожежу в Мукачеві.

"Після того, як буде отримано доступ на територію терміналу, буде проведена оцінка збитків. Вартість всіх втрачених посилок буде компенсовано", - заявили в компанії.