ua en ru

Нова Пошта компенсує ціну всіх знищених посилок внаслідок пожежі в Мукачево

Нова Пошта компенсує ціну всіх знищених посилок внаслідок пожежі в Мукачево Фото: пожежа складу Нової Пошти у Мукачево (zk.dsns.gov.ua)

Після оцінки збитків, компанія має намір компенсувати ціну всіх знищених посилок

З-за пожежі на складі Нової Пошти в місті Мукачево, компанія має намір провести компенсацію ціни всіх знищених відправлень. Про це повідомляє пресс-служба Нової Пошти.

У компанії заявили, що в результаті пожежі на складі постраждалі відсутні. А сам термінал був обладнаний усіма необхідними засобами протипожежної безпеки.

"Після того, як буде отримано доступ на територію терміналу буде здійснена оцінка збитків. Вартість всіх втрачених посилок буде компенсована", - заявили в компанії.

Нагадаємо, у Мукачеві загорілося складська будівля Нової Пошти. 24 серпня 2018 о 20:50 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення Нової Пошти в місті Мукачево на вулиці Кооперативна. До гасіння пожежі одразу було залучено 3 одиниці техніки особового складу рятувального загону, але через підвищені складності ДСНС прийняло рішення про залучення додаткових сил.