ua en ru

У Хмельницькому 90 нацгвардійців отримали житло

У Хмельницькому 90 нацгвардійців отримали житло Фото: вручення ключів (mvs.gov.ua)

До кінця року додатково планується ввести в експлуатацію 2 житлові будинки на 80 квартир в м. Вишгород

У Хмельницькому сьогодні, 13 жовтня, 90 сімей військовослужбовців Національної гвардії України отримали квартири. Про це передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу міністерства Внутрішніх справ України.

Як зазначається, 9-поверховий будинок, загальною площею 5000 квадратних метрів, збудовано в рамках державної програми забезпечення житлом військовослужбовців.

За словами командувача Національної гвардії України генерала-полковника Юрія Аллерова, державним бюджетом України на 2018 рік на будівництво та придбання житла для військовослужбовців НГУ спрямовані видатки у розмірі 200 млн грн, за рахунок яких вже отримано та передано під заселення 135 квартир, зокрема 94 квартири - для забезпечення житлом сімей учасників АТО.

У Хмельницькому 90 нацгвардійців отримали житло

"До кінця року додатково планується ввести в експлуатацію 2 житлові будинки на 80 квартир в м. Вишгороді та 3 гуртожитки на 87 кімнат у Запоріжжі та Миколаєві, придбати близько 48 квартир та виплатити грошову компенсацію за не отримане житло 37 сім’ям військовослужбовців", - додав він.

Нагадаємо, у травні 2018 року Кабінет міністрів України виділив 300 млн гривень на житло для сімей загиблих і постраждалих на Донбасі військових.