ua en ru

"Хмельницькгаз" розповів про ситуацію з газопостачанням після вибуху у багатоквартирному будинку

"Хмельницькгаз" розповів про ситуацію з газопостачанням після вибуху у багатоквартирному будинку "Хмельницькгаз" розповів про ситуацію з газопостачанням після вибуху у багатоквартирному будинку

В Дунаївцях стався вибух газового балона у квартирі житлового будинку

За даними Управління ДСНС у Хмельницькій області, 8 січня 2017 року в м. Дунаївці стався вибух газового балона у квартирі житлового будинку. Аварійно-відновлювальні бригади ПАТ "Хмельницькгаз" оперативно прибули на виклик та локалізували аварійну ситуацію, повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, до 17:00, залучивши необхідні технічні ресурси, газівники повністю відновили газопостачання у даному та суміжному будинках, окрім під’їзду, в якому стався вибух.

При обстеженні було виявлено, що газове обладнання у квартирі, де стався вибух, не пошкоджене та знаходиться в робочому стані. Планово-технічне обслуговування системи газопостачання будинку та даної квартири було проведене згідно графіка у червні 2016 року.

Аварійні бригади газівників оперативно провели повторне планово-технічне обслуговування системи газопостачання та усіх газових приладів будинку.

Водночас фахівці ПАТ "Хмельницькгаз" були включені до складу оперативного штабу, створеного для встановлення причини та ліквідації наслідків.