ua en ru

ХК "Донбас" програв третій матч плей-офф КХЛ ризькому "Динамо"

ХК "Донбасс" (Донецк) уступил в первом выездном матче плей-офф КХЛ против рижского "Динамо". Общий счет в серии стал 2:1 в пользу дончан. Матч прошел на "Арене Рига" вечером 10 марта.

ХК "Донбас" (Донецьк) поступився у першому виїзному матчі плей-офф КХЛ проти ризького "Динамо". Загальний рахунок у серії став 2:1 на користь донеччан. Матч пройшов на "Арені Рига" ввечері 10 березня.

Перший період завершився внічию - відзначилися Якуценя і Хосса. У другому періоді пішли "гойдалки". На шайбу Дадонова рижани відповіли кидком Бичевскиса. На реалізований вихід один на один Кашпара Мейя відзначився точним ударом по воротах "Донбасу". Під кінець періоду вперед вийшли рижани - Хосса з близької відстані забив шайбу у ворота. Третій період вийшов повністю за господарями. Спочатку Джериньш добив шайбу. Потім відзначився Сотниекс. А крапку в грі поставив Дарзиньш, який реалізував вихід на голкіпера.

Наступна гра плей-офф між "Донбасом" і "Динамо" відбудеться увечері 11 березня в Ризі. Якщо відсвяткують перемогу рижани, то відбудеться п'ятий матч серії, який пройде в Донецьку 13 березня.