ua en ru

Хейлі заявила про обізнаність Трампа про втручання РФ у вибори

Хейлі заявила про обізнаність Трампа про втручання РФ у вибори Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Трамп обговорив з Путіним питання втручання у вибори США

Президент США Дональд Трамп обізнаний про те, що Росія втручалася в передвиборну гонку в США, і розмовляв на цю тему на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G20 в Гамбурзі. Про це заявила постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі в інтерв'ю телеканалу CNN.

"Він (президент Трамп) відразу ж підняв питання про втручання у вибори і зробив це не без причини", - повідомила Хейлі. Вона зазначила, що Дональд Трамп хотів "поглянути прямо в очі президенту Путіну і "дати йому зрозуміти", що США відомо про втручання Росії у вибори. За її словами, Путін відкинув припущення про те, що Росія могла вплинути на вибори в США.

Разом з тим, Хейлі заявила, що "президент Трамп як і раніше знає, що вони втручалися".

За словами Володимира Путіна, Трап під час зустрічі задавав багато питань про втручання Росії у вибори США.

"Це було не одне питання, він приділив йому багато уваги. Наша позиція добре відома, я її відтворив: немає жодних підстав вважати, що Росія втручалася у виборчий процес у Сполучених Штатах", - заявив президент РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і президент Російської Федерації Володимир Путін домовилися про важливість дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.