ua en ru

У Херсонській області виникла пожежа на території Дніпровського лісництва

У Херсонській області виникла пожежа на території Дніпровського лісництва Фото: лісова пожежа на ДП "Цюрупінське" (прес-центр ДСНС)

Сталося загорання лісової підстилки окремими осередками на площі близько 5 га

У Херсонській області 15 липня 2017 року о 14:47 поблизу с. Кринки Олешківського району на території Дніпровського лісництва ДП "Цюрупінське" сталося загорання лісової підстилки окремими осередками на площі близько 5 га. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, до ліквідації пожежі залучено 75 рятувальників та 21 одиницю техніки, з них від ДСНС 55 осіб та 15 одиниць техніки.

Як повідомляється, на місці події працює оперативна група Головного управління ДСНС у Херсонській області на чолі з полковником Сергієм Чорним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області горить ліс. Зокрема, на території лісництва сталося загоряння лісової підстилки та молодих насаджень сосни окремими осередками на площі близько 20 га. Станом на 07:00 4 липня 2017 року пожежу вдалося локалізувати, продовжувалося гасіння окремих тліючих осередків лісової підстилки.

За даними ДСНС, в Україні кількість пожеж в екосистемах у 2017 році, порівняно з минулим роком, збільшилася майже втричі.