ua en ru

У Херсонській області сталася бійка за участю екс-депутата облради

У Херсонській області сталася бійка за участю екс-депутата облради Фото: побитий депутат (facebook.com/vlasov.oleksandr)

Екс-депутат облради побив депутата райради Олешковского

В селі Праві Саги (Херсонська область) сталася бійка за участю екс-заступника глави Херсонської ОДА, екс-депутата облради Євгена Рищука. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook депутата Дніпровської райради Олександра Власова.

Крім цього, інформацію про бійку підтвердив радник голови Херсонської ОДА Богдан Ковальов. Він написав Facebook, що Рищук побив депутата Олешківської районної ради Романа Чухалова.

Опубліковано Олександром Власовим Неділю, 22 вересня 2019 р.

Крім того, поліції області повідомили, що під час святкування Дня села Праві Саги в місцевому будинку культури відбулася бійка. В поліцію зателефонував місцевий житель і повідомив, що його вдарив в обличчя 42-річний чоловік.

Фото: місце бійки (facebook.com/vlasov.oleksandr)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисне легке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, в п'ятницю, 6 вересня, прокуратура Київської області повідомила про підозру секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Годунку у вчинення хуліганських дій.

Відзначимо, в липні Годунок став фігурантом ще одного скандалу, коли під час робочої наради у Борисполі президент України Володимир Зеленський вигнав його з приміщення.