ua en ru

У Херсонській області поліція розслідує жорстоке вбивство з розчленуванням

У Херсонській області поліція розслідує жорстоке вбивство з розчленуванням Фото: знайдене тіло в мішку (facebook.com/khersonpolice.officialpage)

На території дачного кооперативу знайдені мішки з розчленованим тілом

У Херсонській області на території дачного кооперативу, розташованого між містами Нова Каховка та Таврійськ, поблизу берега у воді виявлено мішки з розчленованим тілом. Про це повідомляє поліція області в Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 7 серпня, приблизно о 07:00 в Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від чоловіка, який на території дачного кооперативу, розташованого між містами Нова Каховка та Таврійськ, поблизу берега у воді виявив мішок з людськими кінцівками.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Новокаховського відділу поліції, слідчого управління, управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Херсонській області та експерти-криміналісти.

Так, під час подальшого огляду території поліцейські знайшли ще два мішки з іншими фрагментами тіла людини. Попередньо встановлено, що знайдені кінцівки належать чоловікові похилого віку.

"Ми відпрацьовуємо різні версії цього жорстокого вбивства, проводимо низку оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи та затримання нелюда" - повідомив т.в.о. начальника ГУ Нацполіції в Херсонській області полковник поліції Микола Цап.

Над розкриттям резонансного злочину працюють досвідчені оперативники карного розшуку і слідчі обласної поліції, опитуються мешканці прилеглих будинків, перевіряються особи, які можуть бути причетні до вбивства. Злочин знаходиться на контролі керівництва ГУ Національної поліції в Херсонській області.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство") Кримінального кодексу України. Відзначено, що фрагменти тіла направлені на експертизу.

На Херсонщині поліція розслідує обставини вбивства з розчленуванням чоловіка (ФОТО) #поліція #Херсон Сьогодні приблизно ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Херсонській області 7 вересня 2017 р.

Напомним, ранее сообщалось, что в Черниговской области в результате драки в следственном изоляторе погиб заключенный.