ua en ru

У Херсонській області чоловік вбив кувалдою роботодавця

У Херсонській області чоловік вбив кувалдою роботодавця Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Херсонській області чоловік вбив кувалдою роботодавця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Як зазначається, правоохоронці Голопристанського відділення поліції отримали повідомлення про сварку в одном із сіл району. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, виявила на подвір’ї тіло 61-річного власника будинку зі слідами насильницької смерті.

Сусіди загиблого повідомили, що бачили як з двору потерпілого вибігав невідомий та описали його прикмети. Про тягом години зловмисника було затримано, ним виявився 36-річний найманий працівник потерпілого, раніше судимий за майнові злочини.

За словами зловмисника, роботодавець був напідпитку та почав його ображати. Між ними виник конфлікт, в ході якого підозрюваний схопив металеву кувалду і наніс потерпілому декілька ударів від яких чоловік помер.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" (карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві іноземець погрожував ножем пасажирам метро.