ua en ru

У Херсонській обл. рятувальники дістали з колодязя трьох загиблих, - ДСНС

У Херсонській обл. рятувальники дістали з колодязя трьох загиблих, - ДСНС Фото: МНС України

Причина гибелі наразі встановлюється

У Новотроїцькому районі Херсонської обл. вчора, 2 червня 2015 р., рятувальники дістали трьох загиблих із каналізаційного колодязя приватного житлового будинку в смт. Новотроїцьке. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Херсонській області.

"2 червня о 15:47 на пульт зв'язку ДПРЧ-18 по охороні Новотроїцького району Херсонської області надійшло телефонне повідомлення від чергової медичної сестри приймального відділення Новотроїцької ЦРЛ про необхідність надання допомоги у діставанні трьох загиблих із каналізаційного колодязю приватного житлового будинку в смт. Новотроїцьке", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що 64-річний господар найняв чоловіка для очищення каналізаційної ями. При виконанні роботи чоловік втратив свідомість і впав в яму. Господар поліз за ним аби допомогти, і також пропав. Дружина господаря звернулася за допомогою до зятя, йому стало погано, і він теж втратив свідомість. Жінка зателефонувала до швидкої допомоги, яка повідомила про подію Службу порятунку.

Прибувши на місце виклику підрозділом ДПРЧ-18 встановлено, що в каналізаційному колодязі знаходяться троє загиблих, яких за допомогою рятувальних засобів було витягнуто на поверхню.

Нагадаэмо, 30 травня 2015 р. у Київській обл. обвалилася стіна госпбудівлі, загинула дитина.