ua en ru

У Херсоні затримали виконавців замовного вбивства

У Херсоні затримали виконавців замовного вбивства Ілюстративне фото (РБК-Україна)

"Кілерів" затримали в автомобілі, коли ті зі зброєю їхали на "завдання"

У Херсоні працівники Управління карного розшуку та слідчого управління попередили замовне вбивство двох жителів міста. Виконавців затримали у той, час коли вони озброєні їхали в автомобілі, повідомляє поліція Херсонської області

"Виконавців затримали у Дніпровському районі, коли вони пересувалися в автомобілі "ВАЗ-21011", озброєні автоматичною зброєю. Поліцейські встановили особи двох затриманих. Ними виявилися жителі Харківської та Черкаської областей, один з них раніше судимий за наркозлочини", - зазначено в повідомленні.

Під час проведення огляду в салоні автівки оперативники вилучили автомат Калашникова, три магазини з набоями, глушник та гранату Ф-1.

"Зі слів затриманих, їх найняли для скоєння замовного вбивства двох жителів Херсона. За виконання завдання обіцяли 15 тисяч доларів, при цьому дали завдаток", - додали в поліції.

У Херсоні затримали виконавців замовного вбивстваУ Херсоні затримали виконавців замовного вбивстваУ Херсоні затримали виконавців замовного вбивстваУ Херсоні затримали виконавців замовного вбивстваУ Херсоні затримали виконавців замовного вбивстваУ Херсоні затримали виконавців замовного вбивства

Фото: вилучена у зловмисників зброя (hr.npu.gov.ua)

Щодо зловмисників обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. Працівники поліції встановлюють організаторів та інших осіб, причетних до замовного вбивства.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові поліція за добу виявила кілька гранат у різних районах міста.