ua en ru

У Херсоні "мінували" представництво президента

У Херсоні "мінували" представництво президента Фото: СБУ (RFE/RL, Inc.)

В СБУ надійшов анонімний дзвінок про встановлення вибухового пристрою в будівлі

У Херсоні в Службу безпеки України (СБУ) надійшов анонімний дзвінок про замінування розташованого в місті Представництва президента України в Автономній Республіці Крим. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної держадміністрації.

"10 липня 2017 року о 14:16 в м. Херсон, Суворовський район, вул. Ушакова, 42, (Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим). Від невідомої особи телефоном СБУ отримана інформація про встановлення вибухового пристрою в приміщенні будівлі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, була здійснена евакуація людей, правоохоронці перевірили приміщення будівлі на наявність вибухових пристроїв.

Так, співробітники СБУ повідомили в 16:00 10 липня 2017 року, що за результатами перевірки вибухових пристроїв виявлено не було.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в управління СБУ в Києві надійшло повідомлення про мінування Херсонської міської ради 7 липня 2017 року. В ході перевірки інформації поліцейські обстежили будівлю. Ніяких вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявили.