ua en ru

Heamoor сьогодні повинна зробити пропозицію щодо купівлі акцій Regal або відмовитися від угоди

У компанії Heamoor limited сьогодні, 10 лютого, крайній термін, щоб зробити пропозицію щодо купівлі акцій нафтогазової компанії Regal Petroleum або відмовитися від угоди. Про це йдеться в повідомленні Regal на сайті Лондонської фондової біржі.
У випадку, якщо Heamoor відмовиться робити пропозицію щодо купівлі, то вона, або будь-яка особа, пов'язане з нею, не зможуть зробити подібну пропозицію Regal протягом 6 місяців.
Нагадаємо, раніше компанія Energees Management Ltd (Кіпр) зробила нову пропозицію про покупку частини акцій Regal Petroleum за ціною 0,38 фунтів стерлінгів за акцію, що на 14 пенсів (58%) більше, ніж у попередньому реченні.
Крім того, Pope Asset Management сьогодні оголосила, що збільшила частку в Regal на 0,17 п.п., сконцентрувавши 11,25% акцій компанії. Останні 543,51 тис. акцій були куплені за ціною 37,5 пенсів за акцію.
Pope Asset Management LLC (США) - інвестиційно-консалтингова компанія, яка пропонує фінансові послуги з управління активами.
Energees Management належить українському "Смарт-холдингу". Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи. Найбільшою інвестицією є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", що об'єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США (інші 75% належать холдингу СКМ Рината Ахметова).
Компанія Heamoor Limited і група "Гео Альянс", контрольовані бізнесменом Віктором Пінчуком, 19 січня заявили про готовність купити Regal Petroleum.Пропозиція з придбання полягає у викупі Regal Petroleum акцій допемісії "Гео Альянсу" із збереженням за їхніми акціонерами 70% акцій у своїй власності. При цьому Heamoor Limited отримує право купити акції Regal по 25 пенсів за штуку протягом 3 місяців після операції.