ua en ru

Хавбек "Динамо" Гармаш буде готуватися до матчу проти "Шахтаря"

Хавбек "Динамо" Гармаш буде готуватися до матчу проти "Шахтаря" Фото: Денис Гармаш

Футболіст пропустив поєдинок 30 туру УПЛ проти "Зорі"

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш буде готуватися до матчу 31 туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) з донецьким "Шахтарем" разом з іншими футболістами. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Після гри з "Шахтарем" у 27-річного хавбека було мікропошкодження, характер якого не розкривається. Футболіст пропустив поєдинок 30-го туру УПЛ проти "Зорі", який завершився поразкою киян з рахунком 1:2.

Проте до поєдинку з "гірниками" Гармаш буде працювати нарівні з товаришами по команді в загальній групі і, якщо тренер прийме таке рішення, очевидно, зможе зіграти. Відзначається, що кияни почнуть підготовку до поєдинку з "Шахтарем" вже 23 травня, в рамках якої три дні проведуть на базі в Конча-Заспі.

Матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться в найближчу п'ятницю, 26 травня, у Харкові. РБК-Україна проведе трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після програшу луганської "Зорі" (1:2) в матчі 30 туру української Прем'єр-ліги заявив, що його команді потрібний якісь зміни.