ua en ru

У Харківській області зловмисник створив міні-підприємство дле переробки викраденого газу

У Харківській області зловмисник створив міні-підприємство дле переробки викраденого газу Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Сума завданого збитку складає близько 2 млн гривень

У Харківській області зловмисник створив міні-підприємство дле переробки викраденого газу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У Харківській області чоловік здійснював незаконні оборудки з газом. Фактично правопорушник в домашніх умовах створив міні-підприємство з виробництва паливно-мастильних матеріалів з викраденого з газорозподільчої мережі природнього газу. Сума завданого збитку складає близько 2 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що житель селища Огульці втрутився в газову мережу шляхом порушення цілісності конструкції газопроводу. Крім того, на території його домоволодіння за допомогою полімерних труб була виконана газова розвідка до газових приладів, а в гаражі правоохоронці виявили обладнання, зовні схоже на обладнання для переробки природного газу в рідкі вуглеводи.

"39-річний правопорушник під час опитування продемонстрував неабиякі професійні знання та навички в газопереробній галузі, але на питання слідчих з приводу розкрадання відмовився надавати будь-які пояснення", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

#Поліція_Харківщини На Харківщині чоловік здійснював незаконні оборудки з газом Фактично правопорушник в домашніх умовах...

Опубліковано Поліція Харківщини 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові зловмисники викрали з квартири місцевого мешканця сейф з 15 тис. доларів.