ua en ru

У Харкові зловмисники викрали з квартири місцевого мешканця сейф з 15 тис. доларів

У Харкові зловмисники викрали з квартири місцевого мешканця сейф з 15 тис. доларів Фото: поліція (РБК-Україна)

У сейфі також знаходилися ювелірні вироби та спецзасіб для відстрілу гумових куль "Форт"

У Харкові зловмисники викрали з квартири місцевого мешканця сейф з 15 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Правоохоронці Харкова розшукують зловмисників, які скоїли крадіжку сейфу. Квартира потерпілого знаходиться на першому поверсі. Злодії проникли до неї через вибите вікно", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася вчора, 27 серпня 2017 року, у Київському районі міста. Правоохронцям про подію повідомили близько 18:00.

Так, до поліції звернувся 34-річний потерпілий, який повідомив, що коли повернувся додому, виявив вибите вікно та відсутність сейфу, в якому знаходились 15 тисяч доларів, ювелірні вироби та спецзасіб для відстрілу гумових куль "Форт".

Наразі вирішується питання щодо кваліфікації злочину.

#Поліція_Харківщини Правоохоронці Харкова розшукують зловмисників, які скоїли крадіжку сейфу Квартира потерпілого знаход...

Опубліковано Поліція Харківщини 28 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у травні 2017 року у Харківській області з будинку місцевого жителя викрали сейф з 22 тис. доларів.