ua en ru

У Харківській області загорівся ліс

У Харківській області загорівся ліс Фото: гасіння пожежі триває (УНІАН)

Вогонь перекинувся на лісову підстилку з палаючих скирт соломи

У Балаклійському районі Харківської області в результаті пожежі на фермерському полі загорівся ліс. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що сьогодні поблизу села Морозівка Балаклійського району на фермерському полі загорілися сім скирт соломи, після чого вогонь перекинувся на лісову підстилку і молодий ліс. В результаті пожежа охопила площу в 4 гектари на території Савинського лісництва .

Також повідомляється, що до ліквідації пожежі залучили 65 чоловік особового складу та 23 одиниць техніки. Гасіння пожежі триває.

altalt

Фото: пожежа у Харківській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кременчуці горіла дитяча лікарня. Зокрема, рано вранці в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу у відділенні анестезіології інтенсивної терапії міської дитячої лікарні Кременчука. З місця події евакуювали 3 дітей і 4 співробітників медичного закладу. Також повідомляється, що пожежа знищила обшивку стелі на площі 4 кв. м. і світильник, також закопчено стелю санітарної кімнати.