ua en ru

У Харківській області затримано зловмисників, які закатували до смерті чоловіка

У Харківській області затримано зловмисників, які закатували до смерті чоловіка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі

У Харківській області затримано зловмисників, які закатували до смерті чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, у грудні 2016 року на узбіччі автодороги Київ-Харків-Довжанський було виявлено тіло 34-річного мешканця Харкова з травмами голови, який при житті працював програмістом в одній з міських фірм.

Як зазначається, жертву вивезли за межі міста двоє чоловіків, 28 та 34 років, з метою заволодіння його грошима.

"Зловмисники намагалися дізнатися код від картки 34-річного харків’янина. За для цього вони катували чоловіка тривалий час. Не витримавши знущань, молодик помер. Після чого нападники заволоділи речами померлого та втекли з місця скоєння злочину, залишивши тіло на узбіччі дороги", - йдеться у повідомленні.

В ході проведення низки оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Харківські поліцейські затримали групу, члени якої закатували до смерті чоловіка...

Опубліковано Поліція Харківщини 4 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дніпровський районний суд Києва заарештував жінку-правоохоронця, яка підозрюється в організації викрадення людини.