ua en ru

У Харківській області внаслідок вибуху газового балону постраждав чоловік

У Харківській області внаслідок вибуху газового балону постраждав чоловік Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Стан здоров'я чоловіка лікарі оцінюють як задовільний

У Харківській області у селищі Комунар внаслідок вибуху газового балону постраждав чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У жителя селища Комунар констатований термічний опік приблизно 35 відсотків тіла. Стан здоров'я лікарі оцінюють як задовільний", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в селищі Комунар вчора, 15 вересня 2017 року, у помешканні на вулиці Центральній на кухні стався вибух газового балону, внаслідок якого постраждав 31-річний власник квартири, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Чоловіка було госпіталізовано. за попередньою версієб слідства причиною вибуху є паління цигарки у власній оселі.

"Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині від вибуху балону постраждав чоловік У жителя селища Комунар констатований термічний опік приблизно 35 ві...

Опубліковано Поліція Харківщини 16 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція порушила справу за фактом пожежі у дитячому таборі в Одесі, в наслідок якого двоє дітей загинуло та двоє - госпіталізовано.