ua en ru

У Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 осіб

У Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 осіб Фото: поліція

Ще двоє перебувають в реанімації

В Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 людей, ще двоє перебувають в реанімації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"21 вересня 2016 року в Вовчанський ВП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення, що в селищі Охримовка Вовчанського району після вживання спиртних напоїв помер 47-річний місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 22 вересня в реанімаційне відділення місцевої лікарні з алкогольним отруєнням були доставлені ще двоє мешканців цього ж села - 51-річного чоловіка і 52-річну жінку. Аналогічний випадок стався також у сусідньому селі Варварівка, де від алкогольного отруєння померли п'ятеро громадян у віці 38, 51, 54, 59, 60 років.

"За результатами проведених медичних обстежень встановлено, що люди померли від інтоксикації алкогольного сп'яніння...У всіх випадках постраждалі придбали горілку в сільських магазинах, що належать одному власнику", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що директором зазначених магазинів є 51-річна громадянка, у власності якої знаходяться магазини, розташовані в смт Вовчанські Хутори та смт Великий Бурлук.

"З зазначених магазинів вилучена партія пляшок з горілкою, які ймовірно стали смертельною отрутою. Власницю магазинів затримали в порядку ст. 208 КПК України. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України", - повідомляють в поліції.

У Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 осібУ Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 осібУ Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 осіб

Фото: у Харківській області від отруєння алкоголем померли 6 осіб

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті масового отруєння в оздоровчому комплексі Долинського району Івано-Франківської області у лікарні опинилися 76 осіб.