ua en ru

У Харківській області негода знеструмила понад 100 котелень

У Харківській області негода знеструмила понад 100 котелень Фото: снігопад

В результаті негоди в області частково зламалися або впали 193 опори ліній електропередач

В результаті обривів електромереж, в ніч на 2 грудня 2015 року, в Харківської області були частково або повністю знеструмлені 103 котельні. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації.

За уточненими даними, в області частково зламалися або впали 193 опори повітряних ліній електропередач. У ліквідації пошкоджень АК "Харківобленерго" задіяна 201 бригада та 273 одиниці техніки.

"Всі аварійно-ремонтні бригади продовжують роботи з відновлення ліній електропередач. Прогнозуємо, що до 20:00 робота всіх котелень буде відновлено", - повідомили в "Харківобленерго".

За даними на 16:00 було знеструмлено 67 населених пунктів у Харківській області. Частково відключені від електропостачання 19 населених пунктів. В районах області знеструмлені 120 шкіл і 91 дитячий садок.

За інформацією влади Харкова, снігопад повалив більше 2 тисяч дерев. Також відключено теплопостачання в трьох школах і дитячих садах. Всі міські комунальні служби переведені на цілодобовий режим.

Нагадаємо, у Харкові з 1 по 2 грудня 2015 року випало більше половини місячної норми опадів, снігопад повалив дерева та пошкодив лінії електропередач.