ua en ru

У Харківській області невідомі підірвали банкомат

У Харківській області невідомі підірвали банкомат Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

Троє невідомих вибуховим пристроєм пошкодили банкомат та вкрали гроші

У Харківській області правоохоронці встановлюють обставини пошкодження банкомату. Про це повідомляє прес-служба обласного управління поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Подія сталася 26 червня близько 02:30 в селищі Високий. До чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції "Жовтнева". Він розповів, що в селищі Високий біля магазину троє невідомих в камуфляжній формі невстановленим вибуховим пристроєм пошкодили банкомат та вкрали гроші", - зазначається у повідомленні.

Так, за вказаною адресою виїжджало керівництво та слідчо-оперативна група. Працівники поліції провели огляд місця події. Сума вкрадених грошей встановлюється.

Зараз проводяться всі необхідні заходи для затримання осіб, причетних до даного правопорушення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

#Поліція_Харківщини Правоохоронці Харківщини встановлюють обставини пошкодження банкомату Подія сталася 26 червня близьк...

Опубліковано Поліція Харківщини 26 червня 2017 р.

Нагадаємо, у Києві поліція знешкодила злочинну групу злодіїв, які пограбували банкомати на 3,5 млн гривень.