ua en ru

У Харківській області чоловік влаштував самоспалення

У Харківській області чоловік влаштував самоспалення Фото: у Харківській області чоловік підпалив себе

Чоловік облив себе пальним з каністри і підпалив

У селищі Пересічне Харківської області 33-річний чоловік влаштував самоспалення. Від отриманих опіків він помер у лікарні. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Про подію правоохоронцям повідомили з лікарні міста Харкова, в яку постраждалий був госпіталізований з опіками голови, грудної клітини та рук.

Співробітники поліції опитали на місці події свідків. З'ясувалося, що загиблий тривалий час зловживав алкоголем і часто висловлював суїцидальні наміри. 26-річна дружина загиблого пояснила, що напередодні трагедії чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав конфліктувати з нею. Потім став погрожувати покінчити життя самогубством, схопив каністру з 5 літрами бензину, вийшов у двір, вилив пальне на себе і підпалив одяг. Все сталося миттєво, і перелякана жінка нічого не могла вдіяти.

alt

Фото: чоловік облив себе бензином з каністри

Дану подію попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 з позначкою "самогубство" Кримінального кодексу України. В даний час призначено необхідні експертні дослідження і триває збір інформації для встановлення причин події.

Нагадаємо, правоохоронці заблокували більше 500 так званих "груп смерті" і понад 200 їх кураторів в соціальних мережах.